Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
TERJE VESTHEIM: – Sterke bygder må til for å utvikle Stange.
 
Svak fådelt eller sterk fulldelt?
Ordfører Nils A. Røhne er for fulldelte skoler, men ønsker ikke å forskuttere vedtak før sluttbehandlingen.

Publisert: 24.feb.2017 19:22
Oppdatert: 24.feb.2017 19:22

Som skolemann, ser Røhne spørsmålet om aldersblanding på fådelte skoler fra lærerens ståsted. I dette perspektivet er fulldelte skoler en fordel, ifølge lærerne.

Partifelle Vestheim er uenig.

– Det kan vel ikke være slik at det er ungene på Espa som skal sørge for at man blir fornøyd med skolen på Tangen. Det høres ut på meg som om Tangen vil ha flere elever for å bli tilfreds med skolen.

– Har du begynt å telle representanter og hvordan skolesaken ender?

– Nei, Ap skal ha medlemsmøte i mars. For meg er det viktig å tilhøre et åpent parti der det er høyt under taket, full respekt og plass for å være uenig. Innstillingen kommer i medlemsmøte, sier Vestheim.

llseng Pensjonistforening sier i sin høringsuttalelse at rådmannens innstilling til ny skolestruktur innebærer en radikal omlegging av skolenes beliggenhet og størrelse, som vil få radikal innvirkning på barns oppvekstforhold, utvikling av lokalmiljøenes framtid.

– En utvidelse av Ilseng fengsel kan gi 200 nye arbeidsplasser. Vi synes det ville være nesten merkelig om ikke en vesentlig del av dem som skal bekle disse arbeidsplassene, blir bosatt på Stange-siden av llseng, barnefamilier med nye elever på Breidablikk skole, skriver styret i uttalelsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke