hacklink
buy instagram followers
19. sep
STØTTE: Gerd Holen (f.v.) helsefagarbeider Grete Bolsveen, Åge Willy Holen, fysioterapeut Torleiv Oppen og Kaia Thingstadberget, sykepleier.
 
Takknemlig ektepar
Det begynte med ståtrening og en ektemann som nektet å gi opp.

Publisert: 21.feb.2017 22:14
Oppdatert: 21.feb.2017 22:14

Åge Willy Holen roser fysioterapeut Torleiv Oppen. Gerd Holen var nok selv usikker på om det var noen vits å trene, men Åge Willy hadde ifølge Oppen troen hele vegen.

Da hun fikk mer krefter i beina og førlighet, kunne Gerd etter trening august 2016 stå for første gang på ett år i 30 sekunder.

– Jeg visste Torleiv ville gjøre underverker med Gerd, sier ektemannen

Progresjonen i treningen ble lagt opp etter Gerds funksjonsnivå og med veiledning undervegs kunne treningen sakte, men sikkert økes. Dette er et eksempel på at hvis viljen er til stede, går det an å utrette mirakler, sier fysioterapeuten.

– Vi startet også med dagligdagse aktiviteter hjemme som mål. Gerd skulle gå til badet og kunne vaske seg selv. Det har hun greid, sier Kaia Thingstadberget og Grete Bolsveen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke