15. sep
INNBRUDD: Ansatt Emelie Midtlund og medeier i Jafs Stange, Tom Roger Hjermstad foran gatekjøkkenet som nok en gang ble hjemsøkt av uvedkommende natt til onsdag.
 
Har opplevd 10 innbrudd på 20 år
I 20 år har Tom Roger Hjermstad vært tilknyttet Jafs i Stangebyen. Natt til onsdag skjedde det 10. innbruddet i gatekjøkkenet.

Publisert: 04.okt.2017 12:07
Oppdatert: 04.okt.2017 12:11

– Du skal være rimelig slank for å kunne krype inn gjennom den ene luka som er brutt opp med skrutrekker, sier Tom Roger og sukker.

Verken han eller Emelie Midtlund som er ansatt slapp ikke inn i lokalene på grunn av at tre polititjenestemenn saumfarte lokalet etter spor onsdag formiddag. Det var noen av stedets trofaste kaffegjester som meldte fra om innbruddet.

Tom Roger Hjermstad, som er en av tre eiere ved Jafs og naboforetaket Mix, opplyser at kassa med 1.500 kroner i vekslepenger er borte. Tyven eller tyvene har også tatt med seg mineralvann. Et kunderegister er også forsvunnet. Skadene vil beløpe seg til langt mer enn utbyttet. Et nytt kassaapparat koster for eksempel 60.000 kroner. Politiet sikret seg fotspor på gjerningsstedet.

– Vi tok over i april 2016 og det har dessverre vært en del innbrudd her i årenes løp, sier Hjermstad.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke