Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
AKTIV JOBB: De ansatte på mottaket er i mål på vannmarssjen.
 
Transittmottaket vant Vannmarsjen 2017
Norges Røde Kors har kåret Åkershagan Transittmottak for enslige, mindreårige asylsøkere til vinner av Vannmarsjen 2017.

Publisert: 27.mar.2017 15:53
Oppdatert: 27.mar.2017 16:58


Vannmarsjen er en kombinert aktivitets- og innsamlingskampanje, der bedriftene kan bidra til at flere mennesker får tilgang til rent vann. De ansatte bruker en app eller får utdelt skrittellere.

Bedriften med høyest snittskritt er altså transittmottaket på Åkershagan. Den ansatte med høyest snittskritt er Sylvie-Cope Ndikumana, som har vunnet et spaopphold for to personer på The Well. En annen kollega fra transittmottaket i Ottestad er Jon Christian Ringdal. Han har vunnet to aktivitetsarmbånd. Vinnerne i Vannmarsjen ble kåret under verdens vanndag 22. mars. Gjennom Vannmarsjen har bedrifter vært med på å gå for vann, og til sammen har deltakerne gått over 61 .000.000 skritt, 46. 373 kilometer som tilsvarer 1,2 runder rundt jorden samtidig som de har støttet Vann for livet, ifølge Røde Kors.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat