Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Ungdom kritisk til boligbygging
Stange ungdomsråd er kritisk til aggressiv boligbygging i Stange sentrum.

Publisert: 21.mai.2017 15:23
Oppdatert: 21.mai.2017 15:52

Det går fram av ungdomsrådets kommentarer til planen. Rådet er skeptisk til å tette igjen hele sentrumskjernen med boliger i flere etasjer. 380 nye boliger synes ungdomsrådet er for mye. Aktiviteter eller butikker i første etasje prioriteres.

På spørsmålet om hva som skal til for å lykkes med et nytt og aktivt sentrum svarer Stange ungdomsråd dette: «Bedre kollektivtilbud mellom bygdene rundt og Stange sentrum for at flere skal bruke sentrum, lekeplass for de yngste, viktig at det blir tilbud for alle aldersgrupper på Tingvold, gjerne blandede grupper/aldre, tuftepark/lekepark etter modell av Børstad i Hamar, balansestropp, styrketreningsapparater etter modell av Koigen samt mulighet for aktiviteter og idrett på noen av de åpne plassene i sentrum.» Ungdommene synes samarbeidet med arkitekten har vært bra og setter pris på å bli orientert i prosessen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat