Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
takker for seg: Hadia Tajik takker Astrid for et hyggelig møte. Det ble et varmt møte mellom stortingspolitikeren og stangesokningen.
 
Unge + eldre er sant
Stange Arbeiderparti vil se på om det er mulig å bygge på Ottestad bo- og servicesenter med studenthybler i samarbeid med Studentsamskipnaden Innlandet.

Publisert: 01.aug.2017 06:15
Oppdatert: 01.aug.2017 06:15

Nestleder Hadia Tajik kom til Hedmark for å presenterte partiets eldrepakke mandag. Ett av punktene er å etablere studentboliger i tilknytning til sykehjem- og omsorgsboliger hvor studentene kan leie rimelig hybel mot å delta i sosiale aktiviteter med eldre beboere. Systemet er prøvd ut i Nederland med stor suksess. Leder i Stange Ap, Grethe Mikaelsen og ordfører Nils A. Røhne griper ideen umiddelbart og mener Ottestad er velegnet til å huse Hamar-studenter. Røhne er svært stolt av kommunens helseplan. Det er nemlig svært lik tenking bak Aps nye eldrepakke og Stange kommunes helse og omsorgsplan.

– Eldrepakka omsatt i praksis. Det er viktig å finne balansen mellom institusjonsplasser og hjemmebasert omsorg, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke