Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
 
Vemodig avskjed
Ordfører Nils A. Røhne sier politirådet er et hensiktsmessig organ.

Publisert: 11.jan.2017 18:41
Oppdatert: 11.jan.2017 18:40

– Det er særlig viktig at vi sammen med lensmannen har hatt samtaler over bordet om utfordringer som politiet ser i lokalsamfunnet i samarbeid med kommunens tjenester, sier Røhne.

Forleden dag hadde rådet sitt siste møte. Røhne legger ikke skjul på at medlemmene var preget av at det var det siste møtet Ringnes deltok på.

– En svært anerkjent lensmann som kjenner bygda godt trekker seg tilbake. Politirådet er et forum som drøfter alle spørsmål som dreier seg om livskvalitet og trygghet. Forholdet mellom politi og kommunens etater er styrket gjennom politirådets arbeid. På agendaen kan for eksempel radikalisering og politireformen være temaer.

– Vi er i en ny situasjon med flyktninger og arbeidet med å bygge opp det flerkulturelle samfunnet, avslutter Nils A. Røhne.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat