Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Vil ikke røre Vallset
Skolebygget i Vallset har stor restverdi fordi bygget ikke trenger rehabilitering, i motsetning til Breidablikk. Her trengs innvendig restaurering for 69 millioner kroner for å opprettholde skolen.

Publisert: 07.nov.2016 06:24
Oppdatert: 07.nov.2016 06:24

Vallset skole bevares fordi flytting til Romedal ungdomsskole ville medført store utbyggingsbehov, samtidig som det ligger betydelige restverdier i Vallset. Argumentet for å flytte Espa til Tangen er å få en fulldelt skole.

– Vi følger opp de fire perspektivene som var belyst i Telemarksrapporten: Det pedagogiske, det økonomiske, organisatoriske og det samfunnsmessige perspektivet. Nå er det viktig å få avklart hvilken skolestruktur Stange skal ha. Kompetansekravet for barneskolen og ungdomsskolen er sentral i vurderingen, sier kommunalsjef Liv Ingrid Vasaasen. Skolestruktursaken omfatter ikke Ottestad krets. Det er en markant, positiv elevtallsutvikling i Ottestad.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
deneme