Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
 
Vil markedsføre hele Stange
Bygdelistas Arild Olsen etterlyste i siste kommunestyre mer aktiv markedsføring av Stange etter skolevedtaket. Ordføreren sier det skal utarbeides profileringsmateriale, også digitalt.

Publisert: 02.jun.2017 15:16
Oppdatert: 02.jun.2017 16:56


– Med å opprettholde skolestrukturen, er det mitt inntrykk at vi har bidratt til optimisme i grendene, sier Røhne.

Ordføreren vil nå foreslå å lage presentasjonsmateriell digitalt og i papirformat som presenterer kommunen med tettsteder og grender med de muligheter og kvaliteter tettsteder og grender har å by på.

– Vi vil be rådmannen komme tilbake med en sak der vi får anledning til å bevilge midler om skal til for å realisere markedsføringen.

Røhne ønsker at utbyggere markedsfører sine prosjekter. Dette kan også være et godt utgangspunkt for samarbeid med lokalsamfunnene. Det er gledelig å se engasjementet som nå eksisterer på Espa, for eksempel ressursgruppa «Vallset inn i framtida», sier Røhne.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat