buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Skuffet: Betina RIegelhuth (t.v), Tonje Enkerud og Lise Binger depper etter kampen.
Foto: Truls Hovelstuen Blystad
 
Storhamar raknet etter pause
De ledet med to til pause, men en skrekkelig andre omgang førte til 26-32 tap for Storhamar. Arne Senstad mener Storhamar ikke fikk tak på Vipers.

Publisert: 12.okt.2016 21:52
Oppdatert: 12.okt.2016 22:03

Storhamar ledet med to, 18-16, til pause, men etter hvilen slet de voldsomt. De bommet på sjansene, og forsvaret satt ikke. mens Vipers scorte 16 i andre omgang, mot Storhamars åtte. 30 minutter Storhamar-jentene helst vil glemme.

- taper duellspillet

Arne Senstad sier det slik.

- Først og fremst vil jeg si at vi taper for et bedre lag. De straffer oss fra alle posisjoner, og vi taper duellspillet. Vi får ikke tak i de defensivt. 

Til tross for tap, synes Senstad førsteomgangen var positiv. 

- Den første omgangen er noe av det beste jeg har sett av dette laget, det må vi ta med oss. Etter pause blir vi litt frustrerte i forsvar, fordi vi ikke får stoppet de, noe vi drar med oss litt offensivt. I tillegg har de dobbel dekning, og vi blir litt slitne og passive utover. Da mister vi flyten og overtaket. 

Han mener Storhamar må heve det defensive.

- Vi må plage de mer i forsvar. Selv om vi endre litt, så får vi ikke tak i de. Vi prøver å presse ut, men det fungerte ikke i dag, avslutter Senstad.

Sundmoen med ni

Storhamars toppscorer ble Kamilla Sundmoen med ni mål, som også var Storhamars beste. Betina Riegelhuth endte på ni. Gabriella Juhasz fikk direkte rødt kort for en arm i ansiktet på en Vipers-spiller mot slutten av kampen.

Neste kamp for Storhamar, er borte mot Byåsen den 19. oktober.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat