buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Syng Storhamar-sangen i kor
Klikk på videoen! Alle som er i CC Amfi synger den i kor før kampen mellom Storhamar og Sparta i kveld.

Publisert: 16.mar.2017 09:32
Oppdatert: 16.mar.2017 09:36

I kveld holder det ikke med en hymne. Tenk deg at en fullsatt CC-Amfi med Storhamar-fans reiser seg på tribunen litt før klokka 19 i kveld og synger Storhamar-sangen.

Det blir ny rekord for så mange har aldri sunget i kor i denne byen. Etterpå kan alle publikummere stå oppreist, klappe, hoppe og skrike seg hese for å få Storhamar til semifinalen i hockey. Det har heller aldri noen gjort før.

Som du skjønner, i kveld kan vi sette flere rekorder utover verdensrekorden med å spille hockey i 217 minutter og 14 sekunder, havne i Guinness-rekordbok, men da må alle bidra til at Storhamar-spillerne ikke drar på sommerferie i morgen.

* Det er vinn eller forsvinn. Både Storhamar og Sparta har kniven på strupen. Det laget som vinner i kveld, eller natt, eller i morgen tidlig, er klare for semifinale i sluttspillet. Christian Larrivèe ofrer seg og vil spille, Tenute er klar, og Spartas Eirik Børresen fra Hamar drømmer om å slå ut gamleklubben sin. Kan det bli mer dramatisk? Gjør deg klar til nok en nervepirrende kveld i hallen, eller sammen med h-a.no direkte. Tror du Storhamar vinner? Klikk på vår lille meningsmåling ute i høyre marg og stem i veg. Vårt hockeyteam med Bendik Eriksen og Anders Bakkerud Larsen er klare til å lose deg gjennom kampen - før, under og etterpå hvor du får reaksjoner og kommentarer i Rinkside.

* Men før pucken droppes i CC-Amfi kan vi by på mye, mye mer. Som vi skriver i dag er det planer om å flytte Blæstad til Evenstad i Stor-Elvdal. Det vekker skarpe reaksjoner. Sp-lederen Trygve Slagsvold Vedum var elev på Blæstad for noen år siden. Hva synes han om at skolen skal flyttes? Vår medarbeider Christian E. Bergheim forteller deg i løpet av dagen hva som skjer.

* Elevene på Storhamar videregående står på terskelen til arbeidslivet. I dag skal de kokke og frisere. Våre medarbeidere Thomas Tolfsen-Strandby og Trond Lillebo skal være med og se hva de gjør.

* De som skal gå Birken fredag og lørdag våknet opp i dag til illevarslende værvarsel på yr.no. Stiv kuling og liten storm var det varslet, men like etterpå var varselet frisk bris. Det kan birkebeinerne leve med. Det er godt nytt for Simen Engebretsen Nordli og Martin Johnsrud Sundby. Sistnevnte litt mer kjent enn den andre, men begge er viden kjent for at de er noen racere til å stake seg fram på ski. Simen skal på h-a.no fortelle deg mer om hvordan det er å stake 56 kilometer fra Rena til Lillehammer - i motvind eller ikke. Følg med på h-a.no så får du vite mer.   

* Og mens Storhamars blå-gule hockeyspillere kjemper for avansement i sluttspillet, går Return på scena. Ikke på hjemlige trakter riktig nok, men av alle steder på Nasjonalbiblioteket. Men vi er der for å fortelle deg hvordan Return blir mottatt. 

 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
KLARE: Christian Larrivèe og Joakim Jensen er klare til kveldens kamp.
FOTO: TROND LILLEBO.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat