23. okt
 
Tatt i 130 km/t uten gyldig førerkort
20-åring tatt på E6 i natt.

Publisert: 31.aug.2017 06:09
Oppdatert: 31.aug.2017 07:31

En mann i 20-årene blir anmeldt etter å ha kjørt altfor fort på E6 i natt.

En UP-patrulje på farten målte hastigheten hans til 130 km/t i 80-sonen. Det førte til at han ble fratatt førerkortet på stedet, men det viste seg da at det ikke var gyldig. Dermed blir nok straffen skjerpet for den kjøreturen.

I Elverum ble en bilfører i 30-årene tatt for promillekjøring onsdag kveld. Bilen ble også avskiltet på stedet fordi det viste seg at det var begjæring om at den skulle avskiltes.

På E6 gjennom Vingrom ble 106 bilførere sjekket i en kontroll i natt. Det eneste politiet hadde å utsette på var en bil som hadde feil på lysene, ellers ikke en eneste reaksjon.

12 anmeldt

Da var det verre med vogntogsjåførene som ble stoppet på Magnor de siste dagene. Da kontrollørene fra Statens vegvsen oppsummerte i går kveld, hadde de kontrollert 214 tunge kjøretøy. 31 av disse fikk forbud mot å kjøre videre, og 12 sjåfører ble anmeldt på grunn av brudd på kjøre- og hvilteid og tekniske feil på bilene. På et vogntog hadde rammen på semitraileren røket tvers av, og den hadde løse akslinger. Det hadde skjedd under en utforkjøring, men skadene var altså ikke reparert.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke