buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
ETTERFØLGEREN: NHO-sjef Kristin Skogen Lund og daværende direktør for kommunikasjon og samfunn i NHO, Ole Erik Almlid, under NHOs årskonferanse i for noen år siden. Nå overtar Almlid etter Skogen Lund.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 
Tidligere Hamar-redaktør toppsjef i NHO
Ole Erik Almlid (49), tidligere sjefredaktør i Hamar Dagblad og deretter Østlendingen, ble tirsdag ansatt som toppsjef i NHO.

Publisert: 18.des.2018 13:35
Oppdatert: 18.des.2018 13:34

Almlid - som selv opprinnelig kommer fra Nord-Trøndelag - har bodd i Oslo-området i mange år etter at han flyttet fra Elverum.

Almlid har i noen år, etter at han sluttet som småsjef i Aftenposten, vært nestkommanderende i NHO.

Han var blant favorittene til å overta ett av de tyngste vervene i norsk samfunnsli.

Tirsdag skrev han følgende på sin egen Facebook-side ved 13.15.tiden:

"I dag er jeg utrolig stolt, glad og takknemlig! NHOs styre har bestemt at jeg skal ta over som administrerende direktør i NHO - Næringslivets Hovedorganisasjon. Dette er en spennende, krevende og viktig oppgave. Oppdraget mitt nå er å kjempe for bedriftene. Det er bedriftene som gir liv til bygd og by i hele Norge. Min primæroppgave vil være å skape forståelse for hvorfor og hvordan bedriftene våre er løsningen på Norges viktigste samfunnsutfordringer.

FØR: Ole Erik Almlid som sjef i Hamar Dagblad i 2000:

Som NHO-sjef innebærer det også å være aktiv i sosiale medier. Derfor håper jeg dere, mine Facebook-venner, vil like NHO-sjefens offisielle Facebook-side Ole Erik Almlid. Følg meg gjerne også på Instagram @nhosjefen og @oleerikalmlid på Twitter."

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat