buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
DØDE AV KREFT: Durita Brattaberg fotografert i Hamar kulturhus i 2015 der hun var den første sjefen.
FOTO: KRISTIAN EINANG
 
Tidligere opera- og kulturhussjef Durita Brattaberg er død
Det er RingsakerOperaen som melder dette på sine Facebook-sider fredag kveld. Etter å ha sluttet i RingsakerOperaen ble Durita Brattaberg den første sjefen for Hamar kulturhus.

Publisert: 08.mar.2019 22:44
Oppdatert: 08.mar.2019 22:43

På Facebook-siden til RingsakerOperaen har man lagt ut følgende tekst:

"Det er med stor sorg vi informerer «opera-familien» om at Durita Brattaberg sovnet inn i dag, etter lang tids kreftsykdom. Hun begraves fredag 15. mars kl. 1330 i Veldre kirke, med åpent minnesamvær på Veldrom.

Durita var operasjef i RingsakerOperaen fra 2006 til 2012 og vil bli husket som en dynamisk og karismatisk leder. Hun var den første operasjefen som gikk inn i full stilling, og i hennes tid som operasjef ekspanderte virksomheten til RingsakerOperaen og fant den driftsformen vi har i dag.

Som leder var Durita et forbilde, og som menneske var hun enestående. At hun var effektiv og handlekraftig er sikkert, men det som står sterkest igjen i minnet om Durita, er likevel hennes omsorg og omtanke for alle hun kom i kontakt med.

Hun så alle og ville alle vel, og alle ble glad i henne. Av alle oss som møtte henne gjennom RingsakerOperaens virksomhet, vil hun bli sterkt savnet, men aller mest av dem som stod henne nærmest.

I dag går våre tanker først og fremst til Lars, Odne og Freyja."

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat