22. okt
 
Dovrebanen åpnet igjen mellom Stange og Moelv
Problemer med strømtilførselen stanset togtrafiken mellom Stange og Moelv tirsdag ettermiddag. Nå er jernbanen åpnet igjen, men det kan fortsatt oppstå forsinkelser og innstillinger.

Publisert: 24.jul.2018 14:28
Oppdatert: 24.jul.2018 16:59

Strekningen mellom Stange og Moelv ble stengt av NSB tirsdag ettermiddag. Årsaken var at NSB hadde problemer med strømtilførselen.

NSB skrev på sine nettsider at reisende på strekningen måtte regne med forsinkelser og innstilte tog, men at de organiserer buss for tog på den innstilte strekningen.

Idunn Pedersen Stokke skriver til HA at hun var ombord på et tog på vei mot Lillehammer da togstansen inntraff, og forteller at passasjerene måtte evakuere i nærheten av Brumunddal stasjon.

- Vi fikk god informasjon fra NSB underveis, sier hun. 

Litt før klokken 17 tirsdag kunne NSB melde at strekningen igjen er åpnet for togtrafikk. De skriver på sine nettsider at togene kjører, men at det fortsatt kan oppstå forsinkelser og innstillinger inntil de er i normal drift.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke