buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Illustrasjonsfoto: Christian E. Bergheim
 
Travel natt for politiet: dette skjedde mens du sov
Politiet i Innlandet fikk nok å gjøre natt til lørdag, med både slossing, bråkete fester og utforkjørsler.

Publisert: 05.aug.2017 08:43
Oppdatert: 05.aug.2017 08:43

Fester over styr

Klokken 23:40 rykket politiet ut til en fest i Ottestad. Festdeltakerne ble bedt om å dempe lydnivået, etter klager fra naboer.

Klokken 23:52 var politiet på plass på en adresse nord i Gjøvik, i lignende ærend. Festen skal ha "gått over styr", og et titalls ungdommer var til stede. Flere skal ha stukket av ved politiets ankomst. 20 minutter senere var festen avsluttet.

I Engerdal samfunnshus var det meldt om "amper stemning", og politiet var til stede klokken 01:10. En mann i 20-årene ble bortvist fra stedet.

Klokken 01:15 rykket politiet ut til Fastland i Gjøvik, hvor det var meldt om ungdommer som festet. Festdeltakerne hadde forlatt stedet før politiets adkomst.

Klokken 02:40 rykket politiet ut til en privat adresse i Gjøvik, etter klager om støy og høy musikk fra naboer. Festen ble avsluttet.

Vogntog i grøfta

På Fv505 ved Bjølseth, Elverum, ble det klokken 00:11 meldt om et utenlandsk vogntog som hadde kjørt av vegen. Føreren av vogntoget var heldigvis uskadd og kom seg ut på egen hånd. Vedkommende ble håndtert av helsepersonell. Vogntoget hadde havnet delvis i grøfta, med mindre materielle skader. Klokken 02:37 var vogntoget berget.

Klokken 05:20 på E6 sørgående ved Vingnes, Lillehammer kjørte et enslig kjøretøy inn i en lyktestolpe og ut av vegen. Det var ingen personskader.

Slossing

Politiet var til stedet på et av utestedene i Hamar klokken 01:22, da det var meldt om slossing. Mistenkte hadde forsvunnet fra stedet før politiets ankomst.

Klokken 01:51 kom politiets patrulje over en mann som var slått ned og sparket. Ambulanse ble tilkalt, og fornærmede ble tatt med til legevakta for sjekk.

I Engerdal sentrum klokken 02:22 ble det også meldt om slossing. Flere av partene forsvant fra stedet, men politiet var i kontakt med noen av de til stede.

Mann i kyllingdrakt

I Øverleiret i Elverum ble det klokken 02:00 observert en mann i kyllingdrakt drassende på ei "trehytte". Politiet søkte etter vedkommende, og kunne etter kort tid konkludere med at det dreide seg om en oppgave til et utdrikkingslag. Alt var i orden.

Tatt med narkotika

På Hamars østkant pågrep politiet klokken 03:30 en mann i 40-årene for besittelse av narkotika og anabole steroider. Mannen anmeldes.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat