23. okt
PÅKJØRT: Politiet jobber på ulykkesstedet, her er det innsatsleder Pål Gjestvang som fotograferer sporene etter bilen.
FOTO: Svein Sjølie.
 
Tre skolebarn påkjørt i Gjøvik
Barn på tur ble påkjørt i Gjøvik i dag.

Publisert: 05.sep.2017 11:46
Oppdatert: 05.sep.2017 12:08

Tre barn er sendt til sykehus for sjekk, men uten synlige skader, etter å ha blitt påkjørt av en bil tirsdag formiddag. Politiet har beslaglagt førerkortet til bilføreren. Det skriver Gjøviks Blad.

Barna tilhørte en gruppe førsteklassinger som var ute på tur i området ved Hovdetoppen. Politiet jobber fortsatt med både teknisk og taktisk etterforskning, og har foreløpig ikke full oversikt over hendelsen, men det er mistanke om for høy fart etter forholdene.

– Det har vært et lite sammenstøt, men det ser ut til å ha gått bra. Barna hadde ikke synlige skader, opplyser operasjonsleder Dyre Antonsen i Innlandet politidistrikt.

Bilføreren, en mann i 20-årene, har inntil videre fått beslaglagt sitt førerkort.
– Vi jobber videre med saken, sier Antonsen. Politiet fikk melding om påkjørselen klokka 10 tirsdag. Da var 36 barn med på utflukten. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke