buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Usnobbete luksus
Den nye restauranten i Ottestad er allerede før den åpner så populær at gårdeier Børre Johnstad (71) planlegger utvidelse.

Publisert: 30.jun.2017 11:37
Oppdatert: 30.jun.2017 11:44

– Folk har etterspurt møte- og selskapslokaler. I den gamle blomsterbutikken mellom restauranten og Kiwi har vi igjen 125 kvadratmeter. Så da får vi vel snarest mulig slå ut veggen, humrer munnrappe Johnstad.

Breidablikk restaurant, kafé og pizza er på 250 kvadratmeter med 100 sitteplasser. Driftsselskapet består av Ibrahim Kaplan som drev Mona Lisa i Løten og Muammer Atas, godt kjent fra Ikke bare bar i Kvartal 48 i Hamar sentrum. Det er altså to drevne karer i bransjen som satser, godt hjulpet av gårdeieren som uten tvil har sans for detaljer.

Eksotisk

– Restaurantbygget har modnet i hodet mitt lenge. Helt fra starten visste jeg hva vi skulle bygge, sier Johnstad og nevner detaljer i fleng.

Her er det italiensk, frostsikker fasadestein, hekk, planter, smijernsgjerder, belegningsstein, italiensk tapet og en strøken bakgård. Den lille prikken over i-en er utendørs pullerter i rosa granitt fra India. Ottestad blir eksotisk.

– Folk får bedømme selv, men i mine øyne har vi valgt det beste eksteriøret og interiøret for lokalet. Det er høyt under taket og utomhus skal det være hyggelig å sitte. Det bor 7.000 personer i Ottestad nå, og jeg håper de vil sette pris på det nye spisestedet.

150 år gammel lysekrone

Børre Johnstad lar aldri muligheten gå fra seg for å sette sitt preg på et nybygg. I taket i restauranten henger en imponerende lysekrone. Hva er historien bak denne, spør vi?

– Den stammer fra et gods i Tsjekkia og kostet 40.000 kroner. Den er verdt reisen, mener Johnstad.

Barinnredningen er også av det solide slaget og har en prislapp på 400.000 kroner. Totalt har Børre Johnstad brukt seks millioner på restauranten. Prosjektet er rett og slett en drøm som har gått i oppfyllelse.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat