25. apr
Leder for Løten ved og service Per Åge Løvlien, og avdelingsleder Løten arbeids- og opplæringssenter, Ragnhild Bekk.
FOTO: ASGEIR HØIMOEN
 
Utsolgt fram til neste år
Løten Ved og Service slipper å brenne inne med ved til neste år. Nå er hele årets beholdning utsolgt, helt ned til den minste kvist.

Publisert: 28.nov.2017 11:12
Oppdatert: 28.nov.2017 11:12

Løten kommune melder om at Løten Ved og Service nå har solgt ut årets lass med ferdig tørket ved.

 - Vi hadde et håp om at vi skulle ha igjen noe til etter jul. Dette er jo artig for oss, og artig for gutta våre som gjør en kjempejobb, forteller leder for Ved og Service Per Åge Løvlien.

Løvien innrømmer at han ikke helt har oversikt over hvor mye ved som nå er solgt, men han mener det er snakk om omtrent 800 kubikk.

 - Det er 2-300 kubikk mer enn i fjor, sier Løvlien.

På samme tid i fjor var det fortsatt mulig å bestille ved, og beholdningen varte til over nyttår. Så noe må det være som gjør at veden fra Arbeids- og Opplæringssentralen i Løten er spesielt attraktiv. Løvlien mener det er kvaliteten på veden, og dessuten det gode arbeidet brukerne av opplæringssenteret gjør.

 - Vi har solgt mest bjørk, men også en del blandingsved. Folk ønsker seg bjørk, den brenner godt og ser pen ut på peishylla, sier Løvlien. I tillegg tror han at jobben med å frakte, laste og losse veden til kjøperne gjør det lettere å bestille ved fra sentralen.

 - I år og i fjor har veden gått veldig fort unna, melder Ragnhild bekk, som er avdelingsleder for arbeids- og opplæringssenteret i Løten.

Løvlien sier det vil være mulig å bestille ved igjen i januar, da for fyringssesongen i 2018. Da planlegger lederen å øke beholdningen til et sted mellom 800-1000 kubikk. Dette blir også lettere med de nye lokalene til Arbeids- og Opplæringssenteret, som etter planen skal stå ferdig i løpet av neste år.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.