13. des
 
Hvem blir statsminister?
Erna eller Jonas? I natt skal det avgjøres.

Publisert: 11.sep.2017 13.47
Oppdatert: 11.sep.2017 18.38

Mange ukers intens valgkamp er over. I natt skal det avgjøres om det blir Erna Solberg eller Jonas Gahr Støre som skal styre landet de neste fire årene.

Skjønt, blir det jevnere enn mange tror, og manuell telling av stemmer forsinker valgresultatet, kan det hende du ikke får vite hvem som skal styre før tirsdag.

HA følger valget tett. Vi har reportere som følger valget i Hamar, Ringsaker, Stange og Løten, vi er på valgvake med den nåværende stortingsbenken fra Hedmark, og vi følger naturligvis med hva som skjer med utsatte kandidater som Tor Andre Johnsen og Karin Andersen. Vi følger også Trygve Slagsvold Vedum. Blir han valgnattas vinner? 

Her kan du følge med på direkten hva som skjer i valget sentralt både i tekst og på grafikken. Disse gir deg valgresultatene så fort de er klare, kommune for kommune, fylke for fylke og naturligvis samlet for hele landet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke