buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
ødelagt: Ungene i Lismarka fikk den nye fotballbanen ødelagt.
 
16-åring har tilstått grisekjøring
Politiet lette tidligere i dag etter den eller de som vandaliserte den nylagte gressbanen ved Lismarka skole. Nå har en 16-åring meldt seg og tilstått.

Publisert: 06.nov.2017 12:53
Oppdatert: 06.nov.2017 19:09

Idrettslaget i bygda og FAU ved Lismarka skole har samarbeidet om etableringen av fotballbanen som er på størrelse med en femmerbane.

Politiet i Ringsaker melder at det tydelige spor etter ATV-kjøring på det nylagte gressteppet. Sekretær Turid Gullhav ved Lismarka skole sier til HA at gresset ble rullet ut denne høsten og at banen har vært avstengt for ballspill i påvente av at gresset skal sette seg.

Nå kan det hende at gresset må legges opp igjen. Hærverket skal ha skjedd i løpet av helga.

Kristen Rusaanes i idrettslaget opplyser til HA at det har kostet 120.000 kroner å anlegge banen i tillegg til all dugnaden.

– Kanskje må gjøre opp igjen noe grunnarbeid å legge deler av gresset på nytt. Det som er sikkert, er at bruken av fotballbanen på 50 ganger 25 meter må utsettes neste sommer, sier Rusaanes.

Mandag kveld opplyser lensmann Terje Krogstad i Ringsaker at en 16-åring har meldt seg og tilstått kjøringen inne på bana. Vedkommende skal ha forklart at det ikke var meningen å forårsake slike ødeleggelser. Saken havner nå i forliksrådet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat