22. aug
 
- De var det beste laget i dag
Etter semifinaletapet på Jordal innrømmer kaptein Mads Hansen at Vålerenga var best.

Publisert: 02.apr.2014 22:55
Oppdatert: 03.apr.2014 11:21

Vålerenga vant de tre første - Storhamar Dragons vant de tre neste. Da alt skulle avgjøres, og NM-finalisten skulle utropes, var Vålerenga best.

De blå og røde vant 2-1 på Jordal, sikret seieren 4-3 i kamper og gikk til finalen.

Tungt tap

- Det er tungt å tape, vi var nære. De var bedre enn oss i dag, men vi var med helt ut. De hadde litt mer fart fra start, og de sju minuttene i undertall preget førsteperioden vår, forklarer Storhamar-kaptein Mads Hansen etter 1-2-tapet.

- Var det fortjent at Vålerenga gikk til finalen?

- Vi kunne fort ha vunnet, og totalt sett var det veldig jevnt, sier Hansen, som ikke vil si noe bestemt om hvem som fortjente å avansere.

Se hele intervjuet med Mads Hansen i videovinduet over!

- Surt

Eirik Børresen er skuffet og mutt etter tapet og NM-exiten. Han påpeker at Storhamars sjuende semifinale ikke var 60 helsvarte minutter.

- Det er surt. Kjedelig. Vi hadde muligheter, men satte ikke puckene i mål. Jeg syne vi var bra defensivt, oppsummerer Hamar-mannen.

Selv om Vålerenga vant skuddstatistikken med god margin, og dominerte gjennom store deler av kampen, vil ikke Børresen være med på at Vålerenga var mye bedre enn Dragons.

- De var gode, men det var ingen dårlig match av oss. Det var to jevngode lag som møttes, og det kunne fort endt med oss i finalen, avslutter Børresen.

Samtidig som Dragons røk ut mot Vålerenga på Jordal, var Stavanger Oilers sterkest mot Lillehammer på egen is. Dermed møtes nummer én og to fra seriespillet i NM-finalen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke