18. aug
 
- Vi hadde en fin og intim seremoni
Mona-Helen Hansen og Frode Olsen giftet seg i Vikingskipet. Se stort bildegalleri fra bryllupet og matmessen.

Publisert: 20.sep.2014 16:39
Oppdatert: 22.sep.2014 13:42

For første gang blir landbruksmessa "Midt i matfatet" arrangert i Vikingskipet denne helga. Både små og store aktører av alle kalibre hadde rigget seg til inne i skipet for å vise hverandre og publikum hva de har å by på.

Men, det var ikke bare mat og landbruk som sto i fokus lørdag.

Midt blant traktorer, grønnsaker, kaker og burgere, var det gjort klart til helt ekte bryllupsfest. Mona-Helen Hansen og Frode Olsen hadde nemlig bestemt seg for å gi hverandre sitt ja, midt i Vikingskipet. Og det gjorde de, med familie og venner til stede, pluss en hel del skuelystne som også var på messe denne dagen.

Så, med prest og tente lys og forlovere og det hele fikk de hverandre lørdag formiddag, og kunne marsjere taktfast ut til tonene fra Valdresmarsjen, som rette ektefolk.

- Vi er veldig fornøyd, og jeg opplevde at vi hadde en fin og intim seremoni, på tross av alle menneskene, sier nygifte Mona-Helen til HA.

– Dessverre har vi brukt opp ferien vår, så det blir ingen bryllupsreise nå, men det blir fest på Bystad gård i kveld, og det gleder vi oss veldig til. legger hun til.

Forlover Vidar Ringen mente det var på tide at paret giftet seg etter å ha vært sammen i 10 år.

– Det var et godt planlagt og gjennomført arrangement, sier han.

Svenn Erik Hansen fra Raufoss hadde tatt turen over Mjøsa for å se onkelen gifte seg.

– Litt spesielt å gifte seg her under en landbruksmesse, men ålreit med litt annerledes også, smiler han, og legger til at han gleder seg til å dra på fest i kveld.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke