buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
DYRERE: To ny bomstasjoner åpener på E6 i november. samtidig blir det dyrere å passere to av stasjonene. ILLUSTRASJON: Statens vegevesen.
 
1 krone dyrere i bomstasjonene
Mandag 21. november settes to nye bomstasjoner i drift på E6 i Eidsvoll kommune. Samtidig vil taksten i de eksisterende bommene mellom Gardermoen og Kolomoen økes med en krone.

Publisert: 12.okt.2011 09:06
Oppdatert: -

De to nye bomstasjonene som settes i drift står mellom Dal og Minnesund, en strekning som åpner som firefelts veg med midtdeler i begynnelsen av november 2011.

Takstøkning

I oktober 2009 ble en bomstasjon satt i drift ved Kristenstudalen i Ullensaker kommune, mens en annen bomstasjon ble satt i drift på E6 i Stange kommune. Takstene i disse to bomstasjonene vil øke med en krone fra mandag 21. november en 10. Årsaken til denne takstøkningen er den generelle prisøkningen som har vært siden høsten 2009.
De fire bomstasjonene vil fungere på samme måte. Det innebærer at de to nye bomstasjonene også blir automatiske bomstasjoner slik de to eksisterende stasjonene mellom Gardermoen og Kolomoen er. I automatiske bomstasjoner er det montert kameraer som tar bilde av skiltene når kjøretøy passerer, og betalingen av bompengene skjer etterskuddsvis ved at det sendes faktura.

Oppdaterte bomtakster

Fra 21. november vil takstene gjennom de fire bomstasjonene mellom Gardermoen og Kolomoen være:
Prisene er for henholdsvis lette og tunge kjøretøy.

Hovinmoen-Dal:
14 kroner
28 kroner

Dal-Boksrud:
15 kroner
30 kroner

Boksrud-Minnesund:
11 kroner
22 kroner

Skaberud-Kolomoen:
17 kroner
34 kroner
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat