buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
TREFALL: Uværet førte til at mange husstander ble mørklagt søndag.
 
1.028 Eidsiva-kunder mistet strømmen i uværet
1.028 husstander i Øvre Vang og Løten ble strømløse under stormkastene på Hedmarken søndag ettermiddag. Uværets herjinger førte også til at strømkunder i Ringsaker opplevde at lysene blunket. Det var trefall over kraftlinjene som førte til at en rekke boliger var mørklagt første søndag i advent.

Publisert: 28.nov.2011 14:06
Oppdatert: -

HAMAR: Kraftig vind førte til at trær veltet og skapte problemer i strømforsyningen. Det opplyser kommunikasjonsrådgiver Ragnhild Abrante i Eidsiva Energi AS.
Klokka 16.56 søndag falt et tre over høyspenten mellom Østås og Greften i Øvre Vang. 364 Eidsiva-kunder var berørt av strømbruddet. Klokka 18.40 søndag hadde husstandene strømmen tilbake.
I Løten, nærmere bestemt Furua og Budor-området varte strømbruddet fra klokka 17.40 til 21.34. På Budor ble deler av fritidsbebyggelsen berørt.
Totalt 4.618 av Eidsivas 139.000 kunder var strømløse i kortere eller lengre tidsrom. Strømbruddene varte fra et par minutter til timer i kommunene Stor-Elvdal, Våler, Løten, Hamar, Åmot, Lillehammer, Kongsvinger, Eidskog og Toten.
Ifølge Abrante kan det fremdeles forekomme problemer på nett fra transformator til hus etter høyspentfeil.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat