buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Festivalklare: Stange-jentene Ingeborg K. Melbye (20, f.v.), Eli Såstad (19), Marit Austlid (20), Vilde Glad-Iversen (17).
 
1.200 bygdeungdommer inntok Tingnes
11 av 19 fylker er samlet til landsstevne på Hedmarken.

Publisert: 17.jul.2012 17:28
Oppdatert: -

Tirsdag ettermiddag begynte bygdeungdom fra store deler av landet å rigge opp leirplassene sine på Tingnes i Ringsaker. Landsstevnet for Norges Bygdeungdomslag (NBU) er i gang, og HA loddet stemningen før kveldens 50-tallsfest (SE VIDEO OVER).

Mer enn 20 tevlinger

Ut uken har vel 1200 ungdommer base her, og de håper på sol og varme. For fest og moro og utendørskonkurranser står sentralt på stevnet.

- Vi har masse forskjellige tevlinger, i alt fra blomsterdekorasjon, bilkjøring og motorsag til fotball og volleyball. Det er godt over 20 tevlinger som skal arrangeres, forteller hovedkomitèleder Kjerstin Lundgård i NBU.

 Her kan du se hva bygdeungdommene har i vente denne uken.

Folk fra 11 av 19 fylker er samlet på Tingnes. De tre nordnorske fylkene samt Telemark, Sogn og Fjordane og begge Agder-fylkene uteblir. Oslo har ikke bygdeungdomslag.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat