buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
ALPINKURS: Foran fra venstre: Sindre Arnås Jødahl, Hermann Busterud, Sebastian Gabriel Øynes, Martinus Toth Blindheim, Simen Knudsen, Herman Lund Meinhardt, Magnus Martinsen Stensby, Torstein Nybakken og Jøran Øvergaard. Bak: Bendik Møyseth, Ola Nordby I
 
50 barn på skikurs
Ikke alle trenger å reise bort for å ha det moro i vinterferien. De siste tre dagene har 50 skoleelever fra Hamar vært samlet i Lierberget for å lære å stå på ski.

Publisert: 24.feb.2011 07:39
Oppdatert: -
HAMAR: Vintersola skinner fra blå himmel, og det er hektisk aktivitet i Lierberget. De kritthvite, nypreparerte bakkene er fulle av ivrige grunnskoleelever fra hele Hamar. Uredde barn suser nedover de bratte bakkene på elegant vis. Tre dager med intensiv skitrening har gitt resultater.
Hermann Lund Meinhardt er en av mange som nettopp lært å stå på ski. Mandag prøvde han alpinski for aller første gang, og det har gitt mersmak.
- Det er kjempemorsomt å stå på ski! I løpet av kurset har vi lært masse; for eksempel å tryne, sier han.
Hermann snakker av egen erfaring. Klærne er fulle av snø, men det ødelegger ikke den gode stemningen.
- Man trenger ikke reise bort når man kan være her i stedet, konkluderer han.
Det er Vang skiløperforening som står bak det tre dager lange skikurset. Hensikten har vært å forbedre de grunnleggende skiferdighetene blant barn i Hamar. Interessen har vært så stor at arrangør Jon Busterud ønsker å utvide kurset til neste år.
- Vi hadde 50 ledige plasser, og alle ble fylt opp i løpet av kort tid. Neste år håper vi å skaffe flere instruktører slik at vi kan øke antallet deltakere, sier han.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat