buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Bittert tap i Stjørdal for Dala
Dala skapte flere gode muligheter i andreomgang, men måtte til slutt gi tapt for Stjørdals-Blink. (Stjørdals-Blink - Brumunddal 2-0)

Publisert: 06.aug.2016 15:42
Oppdatert: 06.aug.2016 18:16

Brumunddal trakk det korteste strået i kampen mot Stjørdals-Blink lørdag. Dala skapte flere gode muligheter i andreomgang, men klarte ikke å omsette sjanser i mål. 

- Det er en bra fotballkamp med skikkelig trøkk. Vi møter et robust lag og står i mot lenge. Jeg er fornøyd med prestasjonen, men nå blir det enda tettere på tabellen. Det er en kamp som kunne bikket begge veger. Vi skaper bra med sjanser i andreomgang, spesielt før den første scoringen, sier Dala-trener Fred Leo Nysæter.  

Brumunddal forventet en krig og krig ble det fra første spark. Stjørdals-Blink tok tak i kampen fra avspark uten å skape de store farlighetene. Brumunddal sto godt defensivt og ryddet unna det meste i førsteomgang. Hjemmelaget fikk noen sjanser på dødball. Tor Torgersen sto blant annet for en kjemperedning midtveis i omgangen etter corner. 

Brumunddals eneste sjanse i førsteomgang var skuddet til Henrik Lehne Olsen som banket ballen like over mål fra 20 meter. 

Dala bestemte seg for å angripe i andreomgang og flyttet laget høyere opp i banen. Bortelaget skapte flere farligheter. Sigurd Ertsås avsluttet fra 16 meter, men keeper Jørgen Vordal reddet mesterlig. Også Stian Nyhus var nære da han ble spilt fri av Anders Ludvigsen. Lillehamringen avsluttet fra skrått hold, men igjen var keeper Vordal i vegen for en Dala-scoring. 

Stjørdals-Blink viste farligheter på kontring og tok ledelsen ved innbytter Nedzad Sisic etter 72 minutter i en god Dala-periode. Sisic raget høyest på bakre stolpe og stanget inn ledermålet. 

Dala flyttet opp mange folk i jakten på utligning. Nærmest var Rune Pettersen som skjøt ballen i tverrliggeren noen minutter før slutt på en dødball. I stedet var det Stjørdals-Blink som kontret inn en ny scoring på overtid. Alexander Victor Nynes ble siste målscorer i kampen. 

Det betyr at Dala faller ned på 7. plass på tabellen. Brattvåg kan imidlertid lure seg forbi. De ligger ett poeng bak Dala og spiller i morgen mot Rosenborg 2. 

Brumunddals lag 4-4-1-1: Tor Torgersen - Torgeir Strand Osmo, Rune Pettersen, Håkon Aalmen, Anders Ludvigsen - Jonatan Helmersen, Christoffer Heier Solbakken, Stanley Ihugba, Henrik Lehne  Olsen - Stian Nyhus - Sigurd Ertsås.   


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat