24. aug
KLARE: DDE er klare for jubileumskonsert i Hamar kulturhus. Foto: Marthe Amanda Vannebo
 
DDE med jubileumskonsert i kulturhuset i Hamar
På norgesturne for 25. gang, tjue år etter «Det går likar no» - og 30. september er Hamar med i feiringen . Det er klart for DDE-konsert i kulturhuset.

Publisert: 23.aug.2016 11:07
Oppdatert: 23.aug.2016 12:13

Det er allerede utsolgt 15. oktober på Rockefeller i Oslo, men her kommer en sjanse til å synge og danse sammen med trønderne i Hamar: Fredag 30. september i Kirsten Flagstad-salen. 

─ Her gjelder det å være rask med å sikre seg billetter, for her blir det liv, sier programansvarlig i Hamar kulturhus Mocci Ryen, i en pressemelding som ble sendt ut tirsdag formiddag.

I sin presentasjon skriver Hamar kulturhus: «D.D.E. hadde i 1995 allerede fra lagt et solid grunnlag gjennom de første studioalbumene “RAI-RAI” (‘93) og “RAI 2” (‘94) og live-plata “Det beste fra scenen” (’95). Men det var «Det går likar no» som ble det definitive gjennombruddet.  Plata solgte til gull ni måneder på rad og er med 300 000 solgte album den fjerde mest solgte norskspråklige platen noensinne.

20 år etter har bandet og albumet samlet hærskarer av nye fans. «Det går likar no» har blitt et kjent ordspråk over hele riket og stadig flere som ikke var født da plata kom ut, har lært seg repertoaret og synger enda høyere enn artistene.

Når DDE inviterer til fest, spares det ikke på noe. Det generøse, topp motiverte vertskapet byr på allsanggaranti, henda i været og aktivering av lykkesenteret, men ikke bare det. «Det går likar no» er et album breddfullt av følelsesladede viser om kjærlighet, familie, håp og svik, så vel som noen av Norges ukronede partylåter.»


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke