buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
deLillos
 
DeLillos og Kari Bremnes til Kønnbandfestival
Sammen med Valkyrien Allstars vil Kari Bremnes og deLillos stå øverst på plakaten når Kønnbandfestivalen i Stange arrangeres 19.-21. september. Festivalleder og kultursjef i kommunen, Morten Midtlien er godt fornøyd.

Publisert: 21.mai.2014 11:25
Oppdatert: 21.mai.2014 13:23

- Vi har nesten verka etter å gå ut med dette gode programmet, så mye har vi gledet oss, sier Morten Midtlien. Nå er artistene til historiens andre Kønnbandfestival klare, og festivalsjefen har tro på at det skal trekke godt med publikum. De satser, som i fjor, på både lokale og nasjonale artister.

DeLillos og Knut Anders Sørum spiller fredag, Valkyrien Allstars åpner lørdagen, Kari Bremnes følger på. På plakaten står og The Ted Glen Extended og The Real Funkbook, Vandrerne, samt Renate med band - som er ansatt i Stange kommune. 

- Her er det så mange gode navn at det er vanskelig å plukke ut høydepunktene, synes Midtlien. Han håper på opp mot 900 solgte billetter og lover at systemet er lettere å skjønne i år. - Man kan kjøpe til en enkelt dag eller til hele helga. Og vi har 300 helgepass, forteller han. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Kari Bremnes
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat