23. aug
I SEMIFINALEN: Melissa Iskric Norrøne.
FOTO: ESPEN SOLLI/TV 2
 
Melissa og Jonas ute av Idol
Både Jonas Nielsen fra Hamar og Melissa Iskric Norrøne fra Gaupen er ute av Idol. Melissa falt ned fra scenekanten og slo foten kraftig, skriver VG.

Publisert: 24.sep.2014 19:19
Oppdatert: 25.sep.2014 10:42

Begge Idol-håpene fra Hedmarken røk ut av konkurransen på Tv2 onsdag kveld.

Verken Melissa Iskric Norrøne (18) eller Jonas Nielsen (22) gikk til finalen.

Melissa gjorde Tina Turners "What's love got to do with it" i onsdagskveldens konkurranse, mens Jonas sang Michael Jacksons "Billy Jean".

Etter danseprøvene med programleder Stian Blipp, ramlet Melissa Iskric Norrøne (18) av scenekanten og fikk en kraftig smell i den venstre foten, skriver VG.

Onsdag kveld er det duket for den andre semifinalen i årets «Idol», men forberedelsene gikk ikke helt som planlagt for 18-åringen fra Molev.

- Jeg har veldig vondt og foten har hovnet opp. På slutten av dansingen med Stian skulle jeg snu og gå av scenen, men jeg kan ikke ha sett meg for. Plutselig fikk jeg venstrebenet utfor scenen, og slo den kraftig inn scenekanten på vei ned i gulvet, forteller Norrøne til VG.

Hun har nettopp gjennomført siste øving på scenen, og forteller at foten ble verre etter generalprøven.

- «Idol»-produsenten ønsket at jeg skulle dra på legevakten, men da hadde jeg gått glipp av generalprøven. Jeg følte den var viktigere å få med seg, så får jeg heller oppsøke lege etter sending og få tatt røntgen for sikkerhets skyld da, sier 18-åringen, til VG, og legger til at hun er fra bondelandet og vant til å tåle litt.

!8-åringen fra Ringsaker er innstilt på å gi alt i kveldens semifinale.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke