19. aug
Starten: På AnJazz i 2012.
FOTO: ANDERS GROBSTOK DALEN
 
Drømmen om eget storband går i oppfyllelse
Anders Baasmo Christiansen rekker ikke AnJazz, men tar det igjen på Tjuvholmen til sommeren.

Publisert: 08.apr.2015 22:01
Oppdatert: 09.apr.2015 06:22

– Jeg har alltid hatt en drøm om å få mitt eget band, sier Anders Baasmo Christiansen.
Til sommeren skal drømmen innfris, i hvert fall for et par kvelder. For 28. og 29. august stiller Anders på scenen i revyteltet på Tjuvholmen, og det skjer i spissen for et tolv manns storband, ledet av Jens Petter Antonsen.

– Nå er de aller fleste musikerne kommet på plass, sier Jens Petter, og forsikret at her er samtlige håndplukket fra høy hylle. Og selv om ikke riktig alle er inne ennå, har storbandet allerede fått sitt navn. Andy Puma and His Big Band Loonies er den smellende tittelen, og det er ikke uten grunn.

– For Andy Puma var kallenavnet mitt en stund på videregående. Det er et navn jeg alltid har likt. Og endelig kunne det brukes til noe, sier Anders.

De siste årene har Anders hatt sin årlige opptreden på AnJazz; det var her han for alvor startet sangkarrien sin. Men i år lot det seg ikke gjøre å kombinere AnJazz med filminnspilling, forteller han, så derfor blir det ingen konsert på årets jazzfestival. Til gjengjeld har det nå åpnet seg en ny mulighet for Hamars publikum litt senere på sommeren. Mandag starter billettsalget.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke