buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
FORNØYD: Øystein Holtet er strålende fornøyd med at Storhamar har samlet inn 69.000 kroner til "Aksjon Blanke Ark".
FOTO: Kai Kristiansen
 
Fått 69.000 kr på Aksjon Blanke ark
Kronerullingen Storhamar Håndball har satt i gang kalt «Aksjon Blanke Ark» har så langt dratt inn 69.000 kroner.

Publisert: 13.jul.2015 13:24
Oppdatert: 15.jul.2015 06:50

Mannen bak Storhamars kronerulling kalt "Aksjon Blanke Ark" Johnny Kjeverud er strålende fornøyd med engasjementet og giverviljen folk har vist den kriserammede håndballklubben.

BIDRAG FRA FJERN OG NÆR

- Jeg er litt overraska over hvor stor og positiv responsen til aksjonen har vært. Vi i klubben og selvfølgelig jentene på laget setter umåtelig stor pris på hvert eneste lille bidrag, sier Kjeverud.

Til nå har klubben fått inn 69.000 kroner. Etter at aksjonen ble satt i gang rundet Storhamar 50.000 kroner på bare 24 timer.

- Det er mange som gir, og det er veldig bra. Alle som har hjerte for klubben håper vi vil bidra. Alle monner drar, sier styreleder Øystein Holtet.

Det er ikke bare Storhamar-tilhengere som kommer med sine bidrag, men også folk utenbys fra har gitt penger til klubben.

- Folk fra fjern og nær gir. Våre trofaste supportere skal naturligvis nevnes, og Storhamar Supporter Union har bidratt med 1000 kroner. De viser at vi i Storhamar er en stor familie på tvers av idrettene. Vi har fått bidrag fra fotballen, Elverum og Vang Håndball. Mangfoldet er stort, sier Kjeverud.

MÅL OM 300.000 KR.

Klubben har et mål om å samle inn 300.000 kroner, og deres budskap på Facebook har nådd ut til over 50.000 mennesker. Holtet mener pengene som samles inn vil være helt avgjørende for klubbens videre drift.

- Personlig er jeg fornøyd med 100.000, det vil være med å redde klubben. Men jeg håper vi klarer 300.000, sier Holtet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat