buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
SIGNATUR: Alex Hansen (9) sikrer seg autografen til Løten fotballs Mehran Ansari. FOTO: Hanne Maren Torpen Hokstad
 
Stjerner for en dag
Fotballfeberen herjer i Løten. Allerede før avspark i kampen mot Vålerenga blir A-lagsspillerne tatt imot som stjerner.

Publisert: 11.apr.2016 17:01
Oppdatert: 11.apr.2016 17:10

Festforberedelsene er godt i gang før onsdagens cupkamp mellom Løten og Vålerenga. Mens en solid dugnadsgjeng og folk fra fotballklubben jobber på spreng med å få stadion klar for storinnrykk, var A-lagsspillere mandag på rundtur til barneskoler for å dele ut gratisbilletter. De ble tatt imot som stjerner.

På Østvang var stemningen overmåte god da en tropp blåkledde fotballspillere troppet opp. Ander Hagen Korsbakken (8) og Nora Øverby (8) var to av dem som sikret seg gratisbilletter.

– Det er lite grann kult at de kommer hit på skolen. Der er første gang vi får besøk av fotballspillere her, sier Sander og spår at kampresultatet går i Løtens favør.

Og når bygdas helter først svinger innom: Hva er vel da mer naturlig enn å sikre seg autografer? Østvang-elevene lot slett ikke sjansen gå fra seg. Tirsdag fortsetter Løten-spillerne skoleturneen.

SISTE INNSPURT

Siden 1. april har fotballklubben stått på for å planlegge arrangementet. Nå er de midt i siste innspurt. Det skal settes opp en midlertidig tribune, og rundt stadion har en standhaftig dugnadsgjeng satt opp gjerde.Tormod Grinden, tidligere leder for Løten Fotballklubb, er en av dem som har lagt ned en ekstrainnsats de siste dagene. Han gleder seg til kamp.

– Vi slår dem vel kanskje i én av tusen kamper, men jeg tror på et hederlig resultat. Gutta her er så godt trent at de holder hele kampen. De er best de siste 30 minuttene, sier Grinden, før han og Widar Holt og Bjørn Arild Pedersen fortsetter gjerdemonteringen.

Eliteseriemotstand er sjelden kost i Løtens idrettspark, og Grinden tror på et publikumsoppmøte på mellom 2.500 og 3.000.

SOLGTE 400 BILLETTER

Christer Bredesen, leder for fotballklubben, håper også folk kjenner sin besøkelsestid. Godt over 1.000 billetter er delt ut til skoleelever, sponset av Telenor-butikkene på CC Stadion og i Elverum og Løten kommune, og allerede lørdag ble det solgt 400 billetter i Løten sentrum. Bredesen drømmer om et oppmøte på 2.000. Hva slags utslag cupkampen mot Vålerenga gjør for Løten Fotballklubb rent økonomisk, synes han det er vanskelig å si.

– Det avhenger helt av hvor mange som kommer, sier Bredesen, og legger til at en omsetning på et par hundretusener ikke skulle være umulig.

Det legges opp til skikkelig folkefest i Løten under onsdagens kamp. Butikkene skal ha langåpent, det blir boder i sentrum og kultursjef Bente Hagen har tidligere oppfordret alle til å være med og lage liv i bygda.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
STORKAMP: Steffen Hagen og co. møter Vålerenga i cupen. Lagkameratene i bakgrunnen heter Kent Stenseth (f.v.) Christer Bredesen (leder i Løten Fotball), Mehran Ansari, Steinar Libekk, Andreas Lunde og Ole-Eskild Johansen. FOTO: Hanne Maren Torpen Hokstad
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat