21. aug
TREKKPLASTER: Gabrielle skal være artisten som trekker unge til Tømmerstock-festivalen.
FOTO: STIAN DRAKE
 
Gabrielle til Tømmerstock
7. august kommer "5 Fine Frøkner" til å runge utover Brumunddal sentrum.

Publisert: 23.jan.2015 09:48
Oppdatert: 23.jan.2015 10:46

Låten "5 Fine Frøkner" ble nominert til årets hit under Spellemannprisen. Gabrielle var en av de heteste Norske artistene i 2014 og nå er det klart at hun skal spille på Tømmerstock-festivalen.

- Vi har jobbet en periode med å finne den rette mixen på de fire hovedartistene fredag og lørdag. Det blir ordentlig tøft med Gabrielle og Åge Aleksandersen på fredag. Da skal alt ligge til rette for å fylle opp festivalplassen, sier festivalsjef Rune Myhren. 

Kule låter

Gabrielle Leithaug har tidligere uttalt at hun elsker å spille live og har i slutten av 2014 levert sterke prestasjoner på P3 Gull ogFredspriskonserten. Og med Spellemann friskt i minnet mener Myhren at det er enveldig aktuell artist.

- Gabrielle treffer en annen type aldersgruppe ennde tre andre artistene, og hun har noen kule låter som fenger for flere aldersgrupper. Vi skal se på muligheten for å sette av et område for folk ialderen 13 til 18 år lengst fremme på festivalområdet, forteller Myhren.

Festivalsjefen mener at de fire hovedartistene sominkluderer Gabrielle, Åge Aleksandersen, Saga og CC Cowboys når ut til flere målgrupper.

- Gabrielle er en Norsk kvalitetsartist og fenger generelt bredt i alder. Til og med folk på min alder synes låtene hennes er fengende. Det er en energisk dame som byr på seg sjøl og appellerer spesielt mot våre fremtidige festivalgjengere. Jeg tror det er et godt valg.

Myhren forventer at det blir utsolgt i god tid før festivalstart i august. Makstallet er på 5.500 per dag.

- I fjor var lørdag som var den store dagen, men iår tror vi at også fredagen blir stor. Det er solgt 500 billetter allerede.

- Vi er absolutt litt mindre internasjonale enn ifjor, men har folkekjære artister på programmet. Saga er på en måte musikernes band der vi forventer en del folk uten ifra. Det bandet har supportergruppe på 1.200 medlemmer i Norge. En ekstra gulrot er at CC Cowboys har annonsert nyttalbum i 2015 og det gir oss et ekstra boost. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke