25. jun
 
Gundersen vurderer å forlate HamKam
- Uansett hva som skjer, kommer jeg til å huske denne perioden som en veldig bra tid, sier spissen.

Publisert: 11.jul.2014 12:11
Oppdatert: 11.jul.2014 13:17

Tore Andreas Gundersen var på vei hjem fra Monenegro og sto derfor over gårsdagens Peter Sørensen-initierte ekstratrening. I formiddag var han tilbake på Briskeby da spillergruppa og støtteapparatet møtte klubbstyret og NISO i garderoben.

Straks etter det én time lange møtet pratet HA med Gundersen. Se hele intervjuet i videovinduet over.

- Fin tid

På direkte spørsmål om sin egen framtid i grønt og hvitt, svarer Gundersen politisk korrekt.

- Vi får se hva som skjer etter samtalen i kveld. Men jeg har hatt en veldig god tid i HamKam, så uansett hvordan det blir, kommer jeg til å huske denne perioden som en bra tid, sier kraftspissen.

Fra klokka halv tre, etter fredagstreninga, skal klubbens spillere én etter én møte styret. Der vil det komme fram hvem som er villige til å spille for halv lønn i den nedrykksdømte klubben sesongen ut.

- Det er vanskelig å si hvem som drar, men jeg har inntrykk av at noen kommer til å forlate klubben. Det er naturlig. Vi har huslån, billån og litt av hvert å drive med, som alle andre folk på gata. Alle har sitt å stri med, og 50 prosent lønnskutt er tungt å svelge for mange, forklarer spissen, som har scoret målene sine på Briskeby siden 2011.

Flere interessenter

Gundersen opplevde formiddagens spiller-, styre- og NISO-møte i garderoben som en positiv dialog.

- Vi spillere har sagt at vi er glade i HamKam og vil at klubben fortsatt skal ha en posisjon i norsk fotball, slik den har nå, og at vi må fire på ting. At noen forlater HamKam nå er naturlig, ettersom de har tilbud andre steder.

Både Brumunddal og Nybergsund har tidligere erklært sin interesse i HamKam-angriperen. Etter møtet røper spissen fra Flisa at flere klubber har hatt "følere ute".

- Jeg har ikke snakket med noen, men det har vært noen henvendelser, forteller Gundersen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
DRAR HAN?: Tore Andreas Gundersen er blant HamKam-spillerne som taper mest penger på et 50 prosents lønnskutt. Etter møtet med styret fredag er han milevis unna å garantere flere år på Briskeby. FOTO: Trond Lillebo
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke