23. okt
IKKE OVERRASKET: Styreleder Morten Kristiansen er ikke overrasket over at klubben ikke får ny lisens.
FOTO: ARVE HOVELSTUEN BLYSTAD.
 
HamKam får ikke fornyet lisens
Det lyser rødt for HamKam. De får ikke fornyet lisensen.

Publisert: 09.okt.2014 11:42
Oppdatert: 09.okt.2014 12:08

HamKams rapportering per 30.06.2014 gjør at klubbens lisens trekkes tilbake. Det skriver HamKam i en pressemelding de har sendt ut.

For klubben er dette ventet og det har ingen praktisk betydning med hensyn til spill i 2.divisjon 2015.

- Vi var klar over dette og meldingen fra NFF er ingen overraskelse. Fotballforbundet vil kommunisere dette i forbindelse med en pressekonferanse en eller annen gang i oktober hvor de redegjør for rapporteringen fra alle klubbene i toppfotballen, sier styreleder i HamKam fotball, Morten Kristiansen.

HamKam har prioritert helt bevisst forberedelse til spill i 2.divisjon i sesongen 2015.

- Dersom poengsituasjonen hadde vært annerledes ved halvspilt serie, hadde vi klart et resultat per 30.6 som hadde gitt fortsatt lisens. Da sannsynligheten for å kvalifisere for videre spill i 1.divisjon var svært lav, eller ipraksis lik null, ble arbeidet med forberedelser for 2015 sesongen viktigere enn lisensrapportering, sier MortenKristiansen.

Med de omfattende kostnadskuttene som er gjennomført er HamKam godt posisjonert for å lage et best mulig sportslig opplegg neste år.

Det jobbes med et budsjett for 2015 hvor prioriteringen vil være på sport.- Vi har redusert våre økonomiske forpliktelser til et minimum. Vi har ingen administrativt ansatte, ingen kostnader til kontorleie og flere løpende avtaler er reforhandlet. Dette innebærer at vi kan bruke pengene påsport, sier Morten Kristiansen.HamKam er i gang med forberedelser for neste sesong og jakter på hovedtrener og spillere som skal være medpå å kvalifisere for spill i 1.divisjon snarest mulig.

- Vi tror på mulighetene og vi ønsker å gjøre alt vi kan for å prestere best mulig neste år. HamKam har alltid enambisjon om å spille fotball på øverste nivå. Responsen på utlysningen av hovedtrenerstillingen så langt viser atHamKam er en attraktiv arbeidsgiver.

Vår viktigste jobb nå er å skape det best mulige fundamentet for de nærmeste årene, sier styrelederen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke