18. aug
 
Elverum slo HamKam med ti mann på overtid
Elverum fikk kanskje deres beste spiller utvist, men scoring på overtid senket HamKam.

Publisert: 22.aug.2015 08:48
Oppdatert: 23.aug.2015 08:06

HamKam styrte store deler av førsteomgang mot et Elverum-lag som la seg lavt. Selv om bortelaget fra Hamar hadde mye ball klarte de ikke skape de store sjansene. Unntaket var da Fredrik Sjølstad i fint driv smatt igjennom forsvaret til Elverum, men avslutningen gikk rett på keeper i en presset situasjon. 

- Jeg synes vi har veldig kontroll i førsteomgang og fører hele omgangen. Vi er ikke helt fornøyd med de første 25 minuttene i andreomgang og føler vi ikke har kontroll. De siste 20 minuttene tar vi over kampen igjen og skaper sjanser. Mot slutten får de en utvisning og vi prøver gå for seieren. Så oppstår en situasjon på banen hvor vi mister ballen, det er et gjennomspill og de scorer på én av to sjanser, oppsummerer trener Kent Bergersen. 

HamKam hadde flere muligheter til å ta ledelsen før Elverum scoret på overtid. Nærmest var Valentin Blaaka og Rytis Leliuga på en dobbeltsjanse i andreomgang. HamKam hadde nok sjanser til å avgjøre kampen og burde fått med seg minst ett poeng fra Elverum.

Innbytter Emil Lynum ble matchvinner da han kom fri på høyrekanten, satte fart og satte ballen sikkert forbi Borger Thomas i HamKam-buret. 

HamKam stilte med følgende elleve: Borger Thomas - Tobias Ødegård, Kristoffer Hagen, Osei Kwaku Oviasu - Truls Jevne Hagen, Adnan Haidar, Fredrik Sjølstad, Aziz Idris, Rytis Leliuga - Valentin Blaka, Bajram Ajeti


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke