24. aug
PROGRAMLEDERE: Kåre Magnus Bergh og Jeanette Platou er programledere under Sommeråpent-sendingene fra Mjøsa. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
 
Her er Sommeråpent-artistene
Det er klart for Sommeråpent fra Mjøsa. NRK følger Skibladner, og fem kvelder blir det underholdning; fra Kapp, Atlungstad, Lillehammer, Hamar og Gjøvik.

Publisert: 11.jul.2016 11:01
Oppdatert: 11.jul.2016 12:50

Det første Sommeråpent sendes fra Kapp 12. juli, så er det klart for Atlungstad 13. juli, Lillehammer 14. juli, Hamar 15. juli og Gjøvik lørdag 15. juli.

Kapp:Songs From The Sea

Atlungstad:Return

Lillehammer:Ingrid Olava

Hamar:Frida Ånnevik med Melkeveien og SprutbassMari Silje og Håkon Samuelsen

Gjøvik:Daniela ReyesKnut Anders Sørum

Etter at sendingene fra Skibladner er avsluttet, går Sommeråpent i fem uker fra Tjuvholmen ved Aker Brygge i Oslo.

Fiskekonkurranse

Det er klart for presentasjon av mjøsfiske for nasjonen. Når Sommeråpent sendes fra Mjøsa denne uka inviterer NRK til fiskekonkurranse.

Det skal konkurreres i ørret, abbor og gjedde, fiskere og fisk skal presenteres i NRK Sommeråpent på kveldstid – og hovedpremien er en 3-D-printa mjøsørret. Konkurransen presenteres i den første Sommeråpent-sendingen på NRK fra Kapp 12. juli. Hver kveld er det innslag fra konkurransen; fra Atlungstad 13. juli, fra Lillehammer 14. juli, fra Hamar 15. juli og fra Gjøvik lørdag 16. juli. NRK rigger også en tavle for bilder som følger konkurransen.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke