7. des
 
Storhamar tapte 5-0
Sparta var klart best i Sarpsborg. Kampen endte hele 5-0, og Storhamar var ikke i nærheten. Storhamar tapte sisteperioden hele 3-0.

Publisert: 03.okt.2015 16.57
Oppdatert: 03.okt.2015 21.09

Storhamar lå under 2-0 etter to perioder, og den tredje skulle ikke bli noe bedre. Sparta fortsatte å presse, og fikk satt hele tre mål til før uret signaliserte for kampslutt. I en kamp hvor Sparta ville klart mer enn Hamar-guttene, ble de hengende etter mot et Sparta-lag som gikk mye på skøyter, og som trøkket til og vant de fleste duellene. Storhamar hang glimtvis med, og skapte en håndfull sjanser, men var ikke i nærheten av å true Sparte denne lørdagskvelden.

etter andre periode

Sparta har full kontroll på kampen, og mange utvisninger for Storhamar har ødelagt mye. Når det er sagt er ikke Storhamar i nærheten av det nivået som skal til for å kjempe om seieren. Mye slurv og for lite fart på skøytene har gjort at de ligger under 2-0 etter to perioder. Skuddstatistikken etter to perioder er 26-13, 11-7 i den andre perioden. Det ser vanskelig ut for Storhamar.

Etter første periode

Etter den første perioden sto det 0-0, og skuddstatistikken var på 15-6. Sparta åpnet forrykende, og sjokket Storhamar med høyt press og aggressivt spill. Storhamar kom mer med utover i omgangen, og skapte flere gode sjanser. Robert Hestmann var svært god, og reddet Storhamar gang på gang.

Før kampen

Storhamar tapte 1-2 mot Stavanger sist runde, mens Sarpsborg tapte med samme siffer, 1-2 mot Frisk Asker. Det er to lag med revansjelyst som møtes i Sparta Amfi. Følg kampen liver her.

Robert Hestmann, som måtte hvile sist match, er igjen inne i buret, og starter lørdagens kamp. Det betyr at rotasjonen på keepersiden fortsetter for Storhamar.

Du kan følge kampen live her, og saken blir oppdatert i pausene og etter kampen. Følg med!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke