22. aug
LOKALKJENT: Wenche Myhre, som har vært gift med Brumunddals mest kjente investor, er her på scenen sammen med kultursjef Asle Berteig som passer på å få et bilde av seg og artisten. FOTO: THOMAS HILDONEN
 
Hundrevis ville se Wenche i Brumunddal
Som et ledd i årets Prøysenfestival, Blåklokkevikua, var det lørdag duket for Patriot-Paulas festkonsert på torvet i Brumunddal.

Publisert: 18.jul.2015 19:42
Oppdatert: 18.jul.2015 19:52

Publikum trosset både vind og vær, og møtte mannsterke opp på torvet for å få med seg gratiskonsert. Noen benyttet muligheten til å ta seg en kopp kaffe på bakeriet, men de aller fleste hadde tatt stand foran scenen. Akkurat idet kultursjefen i Ringsaker, Asle Berteig, ønsket velkommen titta sola frem, og tok varmt imot Prøysenhusorkesteret. De kvitterte med en hyggelig avdeling med kjente sanger de fleste kunne være med på.

Folkekjær stjerne

Den populære Ringsaker-artisten Ulf Storbekk hadde også tatt seg turen. Sammen med orkesteret sitt spilte han et lite sett med både egne og lånte låter. Men de fleste ventet nok på dronninga av sekstiåra, sjølveste Wenche Myhre. På reineste stadion-vis tok a turen gjennom publikum opp til scena og kjørte på med kjempehiten «Når jeg blir 66». Deretter fulgte et sett med hennes mest populære låter. Det slo godt an, og artisten ble omringet av folk som ville ha et bilde eller en klem da hun gikk av scena. 

FORNØYD ARTIST

Etter konserten sa Myhre til HA:

- Dette var bare kjempemoro. Utrolig at så mye folk trosser været og møter opp!

Kultursjefen var også blid:

- Vi er strålende fornøyde og Wenche er glad. Det er umulig å anslå hvor mange som var her, men det var mye folk. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke