19. aug
Det var plass til enda mer enn de 8.000 som kom på Sting-konserten.
FOTO: Trond Lillebo
 
Hvem ønsker du skal opptre på Stortorget?
Eric Clapton, Neil Young eller kanskje Madonna? Eller noen helt annen. Hvem ønsker du helst skal opptre på Stortorget neste sommer.

Publisert: 31.aug.2016 09:55
Oppdatert: 31.aug.2016 12:26

Arbeidet med å finne neste sommers artist er i full gang.

I dag fortalte bookingansvarlig Espen Røhne at de håper å booke artisten før jul. Han svarte også et bekreftende ja på at en del navngitte artister kunne være aktuell rent budsjettmessig.

Dette var artister som Bob Dylan, Eric Clapton, Elton John, Robbie Williams, Bryan Adams, Neil Young og Madonna.

Store stjerner som Adele, Bruce Springsteen, Iron Maiden, U2 og Foo Fighters blir for dyre for Hamar og kan utelukkes dersom ikke en rik onkel dukker opp og sponser.

En artist som Kygo kan også vise seg å bli alt for dyr ettersom nesten alle festivaler ønsker seg superstjernen fra Bergen til neste år.

I sosiale medier foregår det også en diskusjon om hvem folk ønsker seg.

HAs Facebook-side har det foruten de overnevnte navnene, kommet inn forslag på Scooter, Celine Dion, Dolly Parton, Volbeat og Kings of Lion.

Andre artister som også nevnes i sosiale medier er Peter Gabriel, DJ Bobo, Marcus og Martinius, Eminem, Rihanna, Lady Gaga, Bon Jovi, Muse, Carpe Diem og Paul Simon.

Nå kan du si din mening om hvem du ønsker deg.

Til høyre har vi laget en såkalt poll hvor du kan krysse av. Dessverre har vi bare anledning til å ha maks fem alternativer her, så dersom du har andre forslag er det veldig fint om du legger det inn i kommentarfeltet i slutten av artikkelen.

Konserten i Hamar har en del kriterier som avgrenser hvem artisten kan være. Først og fremst gjelder dette økonomi. De aller største stjernene må opptre for 20.000 - 30.000 tilskuere, minst for at honoraret er mulig å betale. Artisten eller bandet skal være en verdensartist i sjiktet bak de aller største artistene, men må samtidig har bred nok appell til at mange nok i lokalområdet ønsker å gå på konserten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke