17. aug
TUNGT: Linus Johansson var greit med på 3.000-metertesten på Romedal stadion.
Foto: Terje Midttun
 
Johanssons første trening med Dragons
En av Storhamar Dragons nykommere denne sesongen, Linus Johansson, hadde sin første trening med sin nye klubb i går.

Publisert: 31.jul.2014 13:31
Oppdatert: 31.jul.2014 13:51

Johansson debuterte med 3.000-metertest sammen med Joakim Jensen og en del av Storhamar-stallen juniorer som også var med i testen som Jensen vant suverent med 11,05.

- Tøff start på oppholdet mitt i Storhamar, men det er like greit å komme i gang, sa Linus Johansson etter å ha fått kjørt seg på testdistansen.

Joakim Jensen imponerte på testen og var langt foran nestemann i mål  på Romedal stadion.

- Jeg føler at formen er ganske grei, men jeg er vel ikke spesielt god form. Jeg sørger bare for å gjøre det jeg skal ut av sommertreninga og har en gjort jobben ordentlig, vises det fort på slike tester, sa Jensen.

Ytterligere to spillere tiltrer A-laget i løpet av de nærmeste dagene og Aleksander Smirnov planlegger en siste tøff samling med blant annet intervalløping på Romedal stadion tirsdag morgen.

- Da får vi for alvor se hva spillerne har gjort ut av sommertreningen sin, sier Storhamar-trener Aleksander Smirnov og smiler i skjegget.

Smirnov synes at testgjennomføring så langt, har gått greit. Det er fortsatt store forskjeller på de rutinerte spillerne og juniorene.

- Det er ingen overraskelse, men etter å ha tenkt meg litt om i løpet av sommeren, skal en ikke bli overrasket om vi går vekk fra planene om å kjøre en ren juniorfemmer utover høsten. Jeg tror laget og juniorene vil stå seg bedre om vi blander fjerdefemmeren med litt ungt og litt rutine og at vi plasserer juniorer i andre femmerkonstellasjoner også. Men dette er ting vi ikke trenger å tenke på nå, sa Storhamar-treneren som varsler den første isøkta for spillerne fredag.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke