20. aug
ÅPNES IGJEN: Her skal det igjen bli kafe, nå som en lunsjkafe.
 
Victoriahaven sørger for kafédrift i Kunstbanken igjen
Det er duket for ny servering i Kunstbankens lokaler

Publisert: 11.nov.2015 12:41
Oppdatert: 11.nov.2015 16:00

Hamar Restaurantdrift, som fra før driver Dolly Dimples og Victoriahaven, setter igjen Hedmark Kunstsenter på spisekartet. Og det så straks som mulig.

- Vi åpner så snart fylket godkjenner framleieavtalen, sier Jan Thore Enget, som allerede har prøvekjørt markedet. Victoriahaven har stått for serveringen ved tre arrangement på Kunsbanken i høst, og det ga mersmak.

- Kafé Kunstbanken skal bli et lunsjsted, med egen kokk og gode kaker. Samtidig gir den oss anledning til å få et passende lokale for lukkede selskap på kveldstid. Det har vi savnet, for det er ikke alle arrangement som passer like godt i en ellers åpen restaurant, sier Enget, og tenker ikke minst på bryllupsmarkedet.

- Kafé Kunstbanken får egen kokk, og daglig leder er ansatt. Det er Wenche Berg, som mange vil huske fra Løten Nærstasjon. Hun arbeider allerede for oss på Dolly Dimples.

- Når åpner dere?

- Egentlig ville vi gjerne ha åpnet i går, men vi får vente på fylkets godkjenning. Fra vår side er utstyret innkjøpt og alt klart.

- Vil det bli store forandringer i lokalet?

- Nei, folk vil kjenne seg igjen. Vi installerer en fantastisk kaffemaskin, det vil kjennes på kaffen. Men interiøret blir stort sett som i dag, bortsett fra ny logo. Og maten blir av Victoriahaven-kvalitet.

- Er det plass til enda et spisested i Hamar?

- Ja. Kafeen på Kunstbanken har vært savnet. Og den er et så spesielt sted at vi ikke har problemer med å tro på en framtid her. Når vi så får den ekstra fordelen med mulighet for lukkede selskap har vi funnet en god, liten nisje.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke