18. aug
 
Konsertfeber i Hamar
Hamar Music Festival er kanskje død, men det er nok av konsertopplevelser i byen allikevel.

Publisert: 20.mar.2015 23:09
Oppdatert: 21.mar.2015 08:58

Fredag kveld var det konsertopplevelser til enhver smak i Hamar. På Gregers underholdt Ole Paus til toppkarakter i fulle lokaler. Paus skuffet ikke forventningsfulle hamarsinger og ga dem akkurat det showet de hadde betalt for å se.

Grand Prix-stjernene Staysman & Lazz kom til Svare & Berg og spilte opp til fest til den yngre garde. Duoen som nådde superfinalen under lørdagens norske finale i Melodi Grand Prix var ikke overraskende populære.

- Vi booket Staysman & Lazz i god tid før Grand Prix. Vi regnet med at de ville få en del omtale, sier Tomas Fosserud som er event manager ved utestedet.

Smekkfullt var det også på puben Docile. The Bogs slapp for en uke siden singelen «Far from here». Fredag rocket Hamarbandet Docile. Bandet jobber for øyeblikket med nytt album og det var ikke tilfeldig at releasekonserten var på Docile. Der fikk nemlig bandet sin aller første spillejobb, og publikum digget i hvert fall musikken.  

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke