20. aug
SCORET: Joakim Jensen åpnet scoringsballet i Hamar OL-Amfi da han satte pucken i nettet fire minutter ut i førsteperioden.
FOTO: Fredrik Hubred Hagen
 
- Vi merker hardkjøret
Joakim Jensen innrømmer at et tøft kampprogram hadde en innvirkning på matchen mot Stjernen.

Publisert: 24.sep.2015 21:44
Oppdatert: 24.sep.2015 22:01

Etter å ha gjennomført nok en bragd på borteis i CHL på tirsdag jaktet Storhamar sin første hjemmeseier i årets seriespill torsdag. 

Storhamar åpnet best, men utover i kampen kjempet Stjernen seg inn i kampen. Hamarsingene vant imidlertid på en litt dårlig dag. 

- Vi starter sånn som vi vil. Jeg synes vi spiller fysisk, tøft og bra i første periode. Med 3-0 så ser det veldig bra ut og vi har god kontroll i hele første periode, men så begynner vi å slurve. For min egen del kjenner jeg at tirsdagens kamp og tette timeplan sitter i kroppen, vi merker hardkjøret. Oppladningen til denne kampen har ikke vært helt optimal, men vi vinner kampen og det er positivt, sier Joakim Jensen.

- Viktig seier 

Storhamar har ikke klart å prestere like godt i hjemlig serie som i Champions Hockey League. Jensen mener at det er store forskjeller i hvordan Storhamar angriper kamper i CHL og Get-ligaen. 

- Forutsetningen er litt forskjellig. I CHL går vi ut som store underdogs, mens i serien er det forventet at vi skal styre og underholde. Måten vi spiller på i CHL kan også videreføres i serien ved å bli enda mer gjerrig defensivt og mer effektive, mener Jensen.

Assistenttrener Pål Johnsen så tydelig at Jensen og flere av spillerne ble slitne mot slutten. 

- Jeg synes vi starter veldig bra, men drar på oss mange utvisninger som gjør at Stjernen kommer inn i matchen. Det har nok vært en tøff reise hjem fra Salzburg og kreftene tok slutt for en del av gutta utover i matchen, sier Pål Johnsen. 

- Serien viktigst

- Hvor viktig er det å komme skikkelig i gang også i hjemlig serie?

- Det er viktig at vi plukker poeng i serien for det vil vi huske i slutten av sesongen. Det er viktig å ikke havne for langt bakpå den dagen vi eventuelt ryker ut av CHL, sier Jensen. 

- Serien er veldig viktig. Ligaen er det viktigste og vi er nødt til å plukke jevnt med poeng for å henge med i toppen. Vi må bevise at vi er gode i Norge også, legger Reichenberg til.

Pål Johnsen er glad for den første hjemmeseieren i Get-ligaen. 

- Det er viktig å få den første hjemmeseieren i serien. Det blir på ingen måte lett å kjempe i toppen av årets Get-liga og vi må kjempe for hvert eneste poeng, sier Johnsen. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke