buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
Eventyr: Ingjerd Egeberg beskriver den siste tidens opplevelser som et eventyr. I filmen «Downsizing» deler hun rollelisten med noen av Hollywoods største stjerner. Foto: Agnete Brun
 
Ingjerd fra Moelv spiller inn film med Hollywood-stjerner
Skuespiller Ingjerd Egeberg fra Ringsaker spiller inn film med superstjerner som Matt Damon, Christoph Waltz og Kristen Wiig.

Publisert: 02.aug.2016 20:00
Oppdatert: 04.aug.2016 06:56

– Jeg føler meg som verdens heldigste menneske, sier Ingjerd Egeberg på telefon fra filmsettet til Hollywood-filmen «Downsizing». Egeberg forteller at dagene filmsettet er lange, og at hun nylig kom tilbake til Norge etter fem ukers opphold filminnspilling i Toronto.

– Vi gjorde mesteparten av opptakene der, og akkurat nå er vi i Trollfjorden i Lofoten for å ferdigstille filmen. Vi har hatt noen fantastiske dager her oppe, og det er veldig hyggelig å få mulighet til å avslutte innspillingen i Norge, sier hun. «Downsizing» regisseres av Alexander Payne (The Descendants, Sideways, Hva angår Schmidt), og på rollelisten finner man superstjerner og Oscar-vinnere som Matt Damon, Christoph Waltz, Kristen Wiig, Jason Sudeikis, og Alec Baldwin.

Sms fra Hollywood

Ingjerd Egeberg forteller at eventyret startet helt ute av det blå med en tekstmelding mottatt på Moelv stasjon.

– De hadde lett lenge etter karakteren som jeg spiller, og plutselig fikk jeg en forespørsel om å sende inn en self tape (prøvefilm journ.anm.).

- Vi har en fantastisk regissør i Alexander Payne som er veldig bestemt på hva slags karakterer han vil ha, og han likte tydeligvis det han så. Nå er jeg i alle fall midt i dette eventyret, forteller Egeberg som i «Downsizing» innehar rollen som karakteren Anne-Helene.

– Jeg spiller kona til Rolf Lassgårds karakter. Han er en fantastisk skuespiller som det er en fryd å jobbe med, sier hun.

Massiv Produksjon

Egeberg forteller at overgangen til svære Hollywood-produksjoner har gått helt smertefritt.

– Det hele er rimelig massivt, men produksjonen er både velorganisert og velsmurt. Her er det Oscar-nominerte og Oscar-vinnere som har produsert megafilmer, men alle er utrolig folkelige, forteller hun. Skuespilleren forteller samtidig at hun har beina godt planta på jorda, og at hun enn så lenge ikke har fått smaken av en luksustilværelse i Hollywood.

– Jeg er realist, og jeg er først og fremst veldig takknemlig for at jeg får lov til å være med på denne produksjonen, sier hun.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Superstjerne: Matt Damon er i disse dager høyaktuell som hovedrolleinnehaver i kinofilmen «Jason Bourne.Foto: UIP
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat