Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
RUTINERT: Stig Haug holder fortsatt koken i en alder av 48 år.
FOTO: HENRIK HORNNÆSS
 
Stopperbauta på 48 år
(Storhamar – HamKam 3-3) ) Stig Haug (48) holder fortsatt koken. Gjennom sin enorme rutine styrer han sine tropper i forsvaret til Storhamar. – Han er bedre trent enn de fleste, sier trener Roger Andersen (49).

Publisert: 27.jun.2014 22:35
Oppdatert: 30.jun.2014 16:19

I en Hawaii-seanse av en fotballkamp delte Storhamar og HamKam 2 poengene i bunnkampen i Bondeligaen fredag kveld.

Begge lag behøvde tre poeng og angrep med alle mann i angrep. HamKams nest beste åpnet kampen best og ledet 2-0 etter 22 minutter og var klart best i starten av kampen. Storhamar kjempet seg imidlertid tilbake og utlignet noen minutter før pausesignalet gikk. Men bare minutter senere brukte Daniel Bekkevold farten sin og satte inn 3-2 før pause.

JEVN KAMP

Andreomgangen styrte Storhamar og sendte mange folk framover. Det gjorde at HamKam var farlige på kontringer, men Storhamar fikk belønning for strevet og utlignet etter 72. minutter. De siste 20 minuttene var som en tennismatch. Begge lag kunne vunnet kampen, men lagene endte med å dele poengene. Storhamars trener Roger Andersen var fornøyd med ett poeng, men skulle helst hatt tre.

- Dette var publikumsvennlig i hvert fall. Ett poeng er greit, men vi skulle helst hatt tre poeng i forhold til tabellsituasjonen, sier Andersen.

HamKams kaptein Aleksander Woo Enger mente Kamma burde vunnet matchen.

- Vi har egentlig kontroll og leder 2-0, men slipper inn enkle mål og da blir det bare ett poeng. På slutten blir det mye Hawaii-fotball og begge kunne vunnet kampen. Det er for så vidt greit med uavgjort, men hadde gjerne tatt tre poeng, smiler kapteinen.  

GODT TRENT

Roger Andersen satte seg selv inn på banen i forrige kamp mot Rælingen. Selv om det endte med seier foretrekker 49-åringen å holde seg på sidelinjen.

- En skal aldri si aldri, men jeg har ingen planer om å spille mer i 3. divisjon. Vi har en stor stall og kampen mot Rælingen var nok heller et engangstilfellet. Da koser jeg meg heller i 5. divisjon, smiler treneren.

Han er svært imponert over sin rutinerte stopperbauta.

- Han holder fortsatt nivået og bedre trent enn de fleste. Jeg mener at er du 15 år og god nok så er du gammel nok. Er du 48 år og god nok får du spille i Storhamar så lenge jeg setter opp laget. Han er ikke like rask som før, men Stig Haug er en smart spiller og taper nesten ikke en hodeduell mot HamKam 2 i dag, forteller Andersen.

STORE FRAMSKRITT

Andersen ser mye positivt fra oppgjøret mot HamKam 2. Selv om det bare ble ett poeng spilte hjemmelaget fin angrepsfotball.

- Vi har gjort store framskritt de to siste kampene. Nå har vi to kamper til å plukke med oss noen poeng før ferien. Nå gjelder det å bygge videre på de gode prestasjonene og plukke jevnt med poeng. Det er fortsatt mange kamper igjen og masse poeng å spille om. Det blir en kamp for å overleve, men jeg ser definitivt lyset i tunnelen, sier Andersen.  

 
FRAMGANG: Storhamar-trener Roger Andersen ser framgang i spillet og tror på å berge plassen.
FOTO: HENRIK HORNNÆSS
TØFT: Lokaloppgjøret mellom Storhamar og HamKam 2 ble preget av tøffe dueller.
FOTO: HENRIK HORNNÆSS
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat