18. aug
 
Romjulssuksess for Hamar kino
Kinosjef Espen Jørgensen og hans stab rigget for ekstra stort innrykk i romjula. Det var lurt.

Publisert: 28.des.2015 13:08
Oppdatert: 28.des.2015 13:14

Publikum har løpt til kinoen i romjula, først og fremst for å se «Solan og Ludvig: Herfra til Flåklypa». 4.500 billetter ble solgt til filmen de tre første dagene. Totalt 6.600 billetter ble solgt ved Hamar kino 1., 2. og 3. juledag.

Det er ny rekord for Espen Jørgensen, som begynte som sjef ved Hamar kino i 2007.

En utfordring

– Nå er vår utfordring at alle som vil på kino skal få seg en billett og en god opplevelse når de kommer til oss, skriver kinosjefen i en pressemelding.

Og:

– Alle ansatte står på for dette, og vi fortsetter med utvidet åpningstid og mange forestillinger gjennom jula og inn i det nye året.

Andre filmer som selger godt ved Hamar kino er «Star Wars – The Force Awakens» og «En mann ved navn Ove».

Populær

«Solan og Ludvig: Herfra til Flåklypa» solgte 128.339 billetter nasjonalt i sin åpningshelg. Den forrige Flåklypa-filmen, «Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa» solgte 138.856 billetter i sin åpningshelg i 2013. Den endte opp med totalt 891.964 billetter solgt.

Ingen vet vel egentlig hvor mange kinobilletter klassikeren «Flåklypa Grand Prix» (1975) solgte, men det antas at den solgte fem millioner billetter. En uslåelig rekord.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke