23. aug
FORTSETTER: Knut Erik Østgård skal neste uke synge latino i NRK-programmet Stjernekamp.
 
Return-vokalist videre i Stjernekamp
Knut Erik Østgård, vokalist og låtskriver fra Stange-bandet Return, fortsetter i NRK-programmet Stjernekamp.

Publisert: 05.sep.2015 21:32
Oppdatert: 07.sep.2015 06:52

Knut Erik Østgård, vokalist fra Return, fortsetter i NRK-programmet Stjernekamp, etter at country sto på spilleplanen lørdag kveld.

For ei uke siden startet Stjernekamp med en presentasjonsrunde der ingen av de ti deltakerne risikerte å bli utstemt. Men lørdag var det alvor, da en av de ti måtte si takk for seg i kampen om å nå stjernene.  

Den første som måtte gi seg fra programmet var Øystein Wiik, bedre kjent som operasanger, skuespiller og forfatter. Wiik var også en av dem som fikk minst poeng i første runde, og denne gangen bar det rett ut. Hans framførelse av «Take Me Home, Country Roads» av John Denver, ble da heller ikke oppfattet som spesielt countrypreget.

– Du fikk vist den vakre tenorstemmen din, men det ble ikke country. Men du synger fabelaktig, sa dommer Mona B. Riise.

Knut Erik Østgård hadde valgt Lonestars «I’m Already There» som sin låt, og gikk som ventet greit videre fra countryrunden.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke